Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 24, 2014

Nog maar een maandje en Shop Riot Nederland 2014 is een feit!

Zondag 18 Mei - Burnside Deventer

De winnaars van de voorgaande jaren zijn:

2013 Sparky - 2012 Ben-G - 2011 Zumies - 2010 Ben-G 

De eerste shops hebben zich al aangemeld. Het level van de skaters is bizar hoog en ook de nieuwe kids gaan knetterhard. Wie gaat...


Apr 11, 2014

Een aantal weken geleden werden wij door Daniel Wedemeijer uitgenodigd om te komen filmen tijdens de #braaab BMX Jam in 040 BMX Park. De beste riders van Europa zouden naar Eindhoven komen. Dat mochten wij niet missen. Op de dag van de pro finals stonden wij in het park en zagen ongelofelijk goede BMX riders. Maar ook...


Apr 8, 2014

Nassim Guammaz skateboard al een tijdje succesvol mee op internationaal niveau. En dat was Vans Europe niet ontgaan. Vorig jaar zomer was dan ook het idee ontstaan om hem een eigen collorway van de Old-Skool 92 te geven. En lang hoefde hij daar niet over na te denken. Bordeaux rood met beige.
Vans Nederland had ter ere...


Apr 4, 2014

Op dag 5 stonden Erik Daalder en Johnny 13 boven aan een supper mooi boardercross parcours klaar om te kijken naar de finale van het NK Snowboardercross. Aan de start stond ondermeer Bell Berghuis. Pakt zij hier die eerste plaats?

Heren:
1. Glenn de Blois
2. Karel van Goor
3. Steve Krijbolder

Dames:
1. Bell Berghuis
2....


Apr 3, 2014

Op dag 4 stonden er twee onderdelen op het programma. Reuzen Slalom en Slope Style. Reuzen slalomm was een single line event…. en dat hebben we maandag al gezien. We hebben nog wel even gekeken hoe Rob Geerlings naar benenden ging. Maar verder geen footage.
Waar we wel hebben staan filmen is de Slope Style. Op een...