Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 28, 2011

Het Burnside Open Kampioenschap wordt door velen gezien als het officieus Nederlands Kampioenschap skateboard, wakeboard, inline en BMX. Maar dan wel zonder gekke regels of voorwaarden. Iedereen kan mee doen. Misschien wel zoals het hoort te zijn. Interview met Herm, Dirk en Arne.

Original artist: Rocky Marsiano -...


Aug 24, 2011

Dat Sewa een goed skater is… dat hadden we al op zaterdag gezien. Omdat hij de Manny Mania gewonnen had mocht hij ook mee doen met de pro wedstrijd. Jefferson Pang dacht dat hij wel een kans maakte. Op z'n minst een top 5 plek. Het werd mog veel mooier.

Original music artist: DJ Steffen Coonan-- Music available...


Aug 21, 2011

Red Bull Manny Mania - Finale - ik zag goed skateboarden… Maar Sewa stak er met kop een schouders boven uit. Iedereen was er tijdens de halve finale al uit: Sewa was the one to beat! Maar ook in de finale was hij degene die domineerde. Een de grote mannen gaat het je vertellen. De pro's krijgen het moeilijk. Finale...


Aug 21, 2011

Wij zijn samen met Sewa in New York voor de finale van de Manny Mania. Gister stond het parcours klaar in Coleman playground onder de Manhatten Bridge. Dit was de eerste kans voor Sewa om zich op de wedstrijd voor te bereiden. Hoe ging het?

Sponsors: http://www.vans.eu - http://www.burnside.nl - http://www.redbull.nl...


Aug 1, 2011

Heel veel skateboarders dromen van een carrière in Amerika.  En als dat niet op het board lukt dan een job achter de schermen. Dat dat niet onmogelijk is bewijst Fred van Schie. Ooit begonnen met een skatepark in Arnhem, via Left naar Sole Technologies Europa om uiteindelijk op het hoofdkantoor van Sole Tech in Amerika...