Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 25, 2006

2007 Staat voor de deur. Natuurlijk wil ik iedereen het alerbeste toewensen voor 2007..... maar dan wel op de juiste manier. Issue 2007.


Dec 20, 2006

Interview met Marcel Veldman. Als een VIDcast geen skateboarden bevat gaat hij dan nog wel over skateboarden? JA! Samen met Marcel kijken we naar zijn foto"s die hij exposeerd op de skatebored expositie in Rotterdam. Zijn foto's...... voornamelijk after skate plaatjes.
Ga snel deze VIDcast downloaden want Marcel z'n...


Dec 7, 2006

Area 51, Wild in the Park, 15 skaters in 1 sessie, hoe doe je dat? In deze issue een interview met Jebrane van Volcom Europe. Wild in the Park is een combinatie van een skateboard wedstrijd, een sessie en een best trick. Op drie obstakels in het park laten skateboarders hun tricks zien en deze worden beoordeeld. De...


Nov 20, 2006

Toen ik begon met het maken van de VIDcast heb ik een lijstje gemaakt met wie ik zou kunnen interviewen. Aldo Niemeijer stond bovenaan. Hoe we ook probeerden het kwam er niet van.... Tot afgelopen zondag.
Aldo draait al heel wat jaren mee, heeft heel wat wedstrijden gewonnen en is nog steeds betrokken bij de hedendaagse...


Nov 6, 2006

RED BULL skateshot finale. Nog twee uur en dan moet de video af zijn. De spanning is om te snijden. Zal het lukken om de eerste plaats te pakken.
Samen het het team KEEP ON PUSHIN' kijk ik naar het eind resultaat......

En kijk ik terug naar een spetterende finale. Download de VIDcast en je weet wie er gewonnen heeft.

Koast II Koast - Nickelbag EP