Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 26, 2014

Al een aantal jaren volgt iboardcast de prestaties van Chris Vos. Een van de leden van het Nederlandse paralympisch team. En op het moment dat Chris (maar zeker ook de andere leden) zijn runs moest rijden zaten wij aan ons beeldscherm vast geplakt. Het goud van Bibian Mentel is natuurlijk fantastisch maar om als 15...


Mar 18, 2014

Het grootste boardsports event van Nederland is de Zero Gravity Expo in Assen. Dit jaar voor de tweede keer in de TT Hal in Assen. In de hal staat een groot water bassin voor de wakeboarders, een killer dirt trail voor de Mountainbikers en de BMX-ers, skateparkcours, trail bike en nieuw dit jaar een pomptrack. Een...


Mar 16, 2014

Dit jaar was het skateboard parcours op de Zero Gravity Expo aangepakt door het team van PARK SOLUTIONS. Herqua had gezorgd voor een prijzen pot dus er was chash te winnen. De beste 5 van de dag reden in een jam sessie door het park. De winnaar van de dag… die hebben we vaker gezien.

 

Vandaag staan er een hoop...


Mar 15, 2014

Je bent nog aan het twijfelen of je morgen naar de Zero Gravity Expo in Assen gaat. Niet doen! Het gaat weer helemaal los hier in de TT Hal. De kwalificatie van BMX Dirt Jump was insane. Dat gaat wat worden morgen. 

 

Straks staan we op de finale van de skateboard wedstrijd. Die video posten we later vandaag.

 


Mar 2, 2014

Skateboard wedstrijden in de Real-X zijn altijd super relaxed. Een goede sfeer een een park wat voor iedereen goed te rijden is. De mini die in het park staat is niet supper groot maar best oké voor een lekere mini ramp jam.

De hele video is geschoten met mijn GoPro

Video podcast: Johnny Dertien...