Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 23, 2009

2009, 49 Afleveringen, 344 minuten on-line video, heel veel meters DV tape en nog veel meer uren editen. Allemaal samen gevoegd in de iXmas:2009. Als je nog geen enkele vidcast gezien hebt, hier is je kans om alles in 1 keer in te halen. Hoogtepunten uit iSkateboard - iSnowboard en nieuw dit jaar, iWakeboard...


Dec 7, 2009

Door alle drukte rond Sinterklaas (hey, er zitten 3 kinderen thuis) lukte het deze week niet om een iSkateboard in elkaar te draaien. Volgende week vrijdag is er een skateboard event in Koog aan de Zaan. Dit is voor ons een thuis wedstrijd. Wij zien jullie daar!

p.s. Al meer dan 21 jaar organiseren Paul en Bart van FAT...


Nov 23, 2009

Wat doe je als je een niet zo een groot skatepark hebt en je toch een wedstrijd wilt organiseren? Juist dan nodig je een stuk of 10 skateboarders uit, laat ze rijden in jouw mini ramp. Daar maak je een video van. Deze laat je aan zoveel mogelijk mensen zien en vraag je ze wat ze er van vinden.
Dit heeft Erwin van...


Nov 11, 2009

NK skateboarden in het vernieuwde Area 51. Dat moest wel heel goed worden. De vraag de afgelopen weken was wel: wie gaat er winnen. Tim Zom die deze zomer al grote wedstrijden op zijn naam heeft geschreven. Nelson met zijn tricks zo consistent, maakt niet welk park hij rijdt. Of Nassim, het wonder kind uit Spijkenisse....


Nov 9, 2009

Afgelopen weekend was er het Nederlands Kampioenschap skateboarden in Area 51. Wij zijn nog druk aan het editen om je een goed verslag te geven. Hier alvast een teaser.

Video provide by iSkateboard Vidcast

Muziek van de Steffen Coonan gevonden op Music Alley from mevio.com

Sponsors: http://www.vans.eu -...