Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 24, 2007

Samen met Hans Dijs kijk ik terug op het NK skateboarden. Hans is al jaren jury bij verschillende skateboard wedstrijden in Europa. Wat vond hij er van? Wat is Tim toch een goede skater!

Zo vlak voor of direct na de kerstdagen is er niet altijd geld voor een nieuw boardtje. Hans heeft mij een nieuw TOMS-board...


Dec 10, 2007

Interview met Rob en Bas.
De afgelopen weken was er een hoop buzz wat betreft de schoen sponsor van Rob Maatman. Omdat wij wel wilde weten hoe de vork in de steel zat, maakte we een afspraak in skatepark Amsterdam om eens bij te kletsen.
Gelijktijdig vond de finale van de Krux Kickflip Challance plaats. Konden wij die...


Nov 26, 2007

100.000 downloads! In issue #50 was de grote vraag: waneer is de VIDcast 100.000x gedownload. Wat bleek, die was er al lang geweest. Het eerste mailtje wat binnen kwam heeft gewonnen. Ben jij dat? Download deze VIDcast een kijk of je gewonnen hebt.

Korte VIDcast deze keer. Ik zit op dit moment in Suriname. Als ik daar...


Nov 12, 2007

<p>Hoe cool skateboarden ook is, het is ook wel eens leuk om naar een concert te gaan. Eastpak organiseerde de Antidote Tour. 4 Metal bands  toerde door geheel Europa. Eastpak vroeg of wij langs wilden komen. Tuurlijk wilden wij dat. Dus stonden wij op een woensdag avond in een uitverkocht Tivoli.</p>
<p>
Deze VIDcast...


Nov 5, 2007

De afgelopen weken stonden er verschillende Vans advertenties in de Sp!ts. The Original was het thema. Maar wat is een original? Ik maakte een afspraak met Niels en ging eens kijken op het hoofdkantoor van Vans NL.

Weet jij waar het checkerboard motief vandaan komt? Download deze VIDcast en leer alles over Vans. En maak...