Helaas wil het met het mooie zomer weer nog niet echt lukken. Als gevolg daarvan zijn er ook nog niet zo heel veel wakeboard events bij ons in de feed verschenen. Gelukkig organiseerden de mannen van Infamous BNA een Summer Bash bij Waterski Zeumeren. Dit was voor ons een mooi moment om die kant op te rijden een eens een praatje te maken met Bjorn van der Does. Eén van de mannen achter the Infamous BNA. en Christian van den Berg van Waterski Zeumeren.

 

 

Beats van the Passion Hifi via Soundcloud.com https://twitter.com/Passion_HiFi

Direct download: ibct349.mp4
Category:iWakeboard -- posted at: 2:00 PM
Comments[0]

De Fruit to Go Funsporttour is in volle gang. Voor het NK Kiteboarden was de caravaan neergestreken op het strand van Workum. Samen met de host van het event, Erik Daalder kijken wij terug op een dag met mooi weer, harde wind en vette actie.

 

Muziek van Hasenchat Music via www.hasenchat.net

Direct download: NKKite2015-1.mp4
Category:iboardcast -- posted at: 10:00 AM
Comments[0]

Elk jaar, zo vlak voor de zomer, organiseert We are Orange Juice een BMX Street jam waarbij zo veel mogelijk BMX riders dwars door de stad rijden. Er werd gefietst van street spot naar street spot. Vans had dit jaar voor een doos met prijzen gezorgd en deze werden weggegeven aan de rider die op de spot de beste truc maakte.

Dit jaar was de start in de Bijlmer om via het Museumplein te eindigen bij de Marnixbowl. Daar stond de BBQ al klaar.

Als je wilt weten hoe het voelt om met meer dan 200 BMX'ers door Amsterdam te rijden, moet je zeker deze video bekijken.

 

Muziek van the Passion Hifi via Soundcloud.com https://twitter.com/Passion_HiFi

Direct download: ibct348.mp4
Category:iBMX -- posted at: 10:45 AM
Comments[0]

Tijden de Kiteboard Open vond er een stop van de https://www.facebook.com/euroskimcup European Skimboarding Cup plaats. De beste skimboarders uit Europa waren naar het strand van Noordwijk gekomen om mee te doen aan deze stop.

Mees Oostdijk van de Dutch Skimboard Association had samen met de mensen van Skim Guru de wedstrijd georganiseerd. Johnny 13 was naar Noordwijk toegekomen om deze verse actiesport op video vast te leggen.

Muziek van the Passion Hifi via Soundcloud.com

Direct download: ibct347.mp4
Category:iboardcast -- posted at: 8:39 PM
Comments[0]

De plek om nieuw skateboard talent te spotten is wel de Broekies Cup bij Burnside in Deventer. Wij waren er al bij in 2006 toen mannen zoals Jelle Maatman en Nassim Guammaz op het punt stonden door te breken. Vandaag zij het mannen zoals Bodien Kagenaar, Julius Carli, Mano Wolf en Kay Niemeijer die de sterren van de hemel skaten. De top 3 skaters mogen meteen meedoen met de final van het NK Skateboarden voor junioren in Pier 15 op 6 september 2015.

 

Doe jij de volgende ronde ook mee? 10 Mei, Nimma Kids wedstrijd in Waalhalla Skatepark in Nijmegen.

 

 

Muziek van the Passion Hifi via Soundcloud.com https://twitter.com/Passion_HiFi

Direct download: ibct346.mp4
Category:iSkateboard -- posted at: 7:54 PM
Comments[0]

Het weer is dit jaar dominante factor tijdens dit NK Snowboard en Freeski. Gister ging de Half Pipe wedstrijd niet door en vandaag stond de reuzen slalom op het programma. Boven op de berg stond er windkracht 8 en sneeuwde het. Zal het vandaag wel lukken om de wedstrijd te rijden.

Mis geen elke video van het NK. Like onze Facebook pagina.

Direct download: ibct345.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 8:03 PM
Comments[0]

Op dag 1 van het NK Snowboard Freeski stond Erik Daalder, event host, klaar voor de half pipe wedstrijd. Het was mooi weer en er lag genoeg sneeuw. Alles aanwezig om snel van start te gaan. Toch?

Intro Beats by The Passion HiFi via Soundcloud.com

Mis geen elke video van het NK. Like onze Facebook pagina.

Direct download: ibct343.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 4:17 PM
Comments[0]

Op de finale dag van het Poederbaas Freeride Festival stonden er tien finalisten, 7 skiers en 3 snowboarders, klaar voor de misschien wel de zwartste afdaling die er ooit in een Nederlandse (en ook Belgische) Freeride wedstrijd is bereden. De sneeuw condities waren niet optimaal en de hang was bezaaid met rotsen en stond vol met bomen. Wie maakt de mooiste afdaling?

Op dag 3 werd de finale van het Poederbaas Freeride Festival gereden op 1 van de misschien wel moeilijkste faces van Goldeck. Wie maakt de mooiste afdaling?

Direct download: ibct342.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 11:00 AM
Comments[0]

Meer dan 90 riders stonden er klaar aan de start van de kwalificatie run voor de Poederbaas Freeride wedstrijd. Het had al een aantal weken niet meer gesneeuwd in Goldeck dus de berg was bezaaid met brokken ijs en harde sneeuw. Af en toe was er nog een klein stukje poeder te vinden. Wie kan deze condities het beste de baas? Dat antwoord kregen wij aan het eind van de dag. Nadat we een drankje gedronken hadden in de Bergans chill-out area.

Muziek van the Passion Hifi via Soundcloud.com

Direct download: ibct341.mp4
Category:general -- posted at: 11:00 AM
Comments[0]

Goldeck Oostenrijk. Op dag 1 kon iedereen zich goed voorbereiden op de wedstrijd van morgen. Zo werden de laatste safety checks gedaan en konden de deelnemers kennis maken het parcours. De dag werd afgesloten met, hoe kan het ook anders, een adres ski.

Kijk morgen naar de eerste wedstrijd dag.

Muziek van the Passion Hifi via Soundcloud.com

Direct download: ibct340.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 11:17 AM
Comments[0]