Na het ski geweld was het tijd voor de para snowboarders om te laten zien waarom zij naar Snowworld Landgraaf waren gekomen. Boven aan een perfecte banked slalom stonden snowboarders uit 25 verschillende landen klaar om naar beneden te knallen. Met zoveel talent en zulke tijden is het niet altijd even makkelijk om de stand bij te houden. Wie gaat er uiteindelijk met de winst naar huis?

Aan het eind van de dag vroeg Johnny 13 aan Bondscoach Frank Germann of hij tevreden was de de prestaties van de Nederlandse Para Snowboarders

Music of this Video by HasenChat Music

iboardacast is gratis om naar te kijken, maar kostbaar om te maken. Supportv iboardcast door te liken en mee te kijken op facebook.com/iboarcastcom. Of subscribe op onze podcast.

Direct download: ibct360.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 3:51pm CET
Comments[0]

Het maakt niet uit op welk wintersport (of watersport) event ik sta te filmen, ik zie altijd wel een Poederbaas muts voorbij komen. Vooral de mutsen met de felle kleuren kan je niet missen. Omdat ik wel eens benieuwd was naar het verhaal achter de mutsen. Ik maakte een afspraak met Stenmar IJff, het brein achter het merk. Hij nodigde mij uit op het Poederbaas HQ om mij daar een rondleiding te geven en het verhaal achter Poederbaas te vertellen.

Ben jij al klaar voor de aankomende, koude, winter? Bestel een muts op www.poederbaas.nl of ga langs in je locale ski en snowboard shop.

Direct download: ibct359.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 5:40pm CET
Comments[0]

Johnny 13 was naar het vere zuiden gereden om video te schieten bij de Shred Masters in Snowworld Landgraaf. Meer dan 40 skiers en snowboarders racede door het snowboardpark om te kijken wie de beste shred master van het weekend was.

Check alle uitslagen op snowboard.nl en voor foto's ga je naar Snow Champs
Beats van Hasenchat Music 

Direct download: ibct358-SHREDMASTERS.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 9:10pm CET
Comments[0]

Het wintersport seizoen 2015-2016 is begonnen en de Dutch Cup is weer in volle gang. Dit jaar staan er 9 wedstrijden op het programma. Sean Taylor organiseert dit jaar 4 wedstrijden waarvan de punten meetellen voor de overall kwalificatie. 19 Oktober was het tijd voor de Big Air Masters in de Skidome Rucphen. Wij waren er bij en filmde de finale runs om daarna nog wat vragen aan Sean te stellen.

http://www.snowboard.nl
http://www.snowdome.nl
Slopestyle Masters Facebookpagina

Direct download: ibct357-_Big_Air_Masters.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 8:45pm CET
Comments[0]

Een keer is de zoveel tijd is er een aktiesport evenement in Nederland wat de Nederlandse scene een dikke boost geeft. Het weekend van 19-20 september 2015 was het weer zo ver. De Pro Freestyle in Den Haag. Een weekend vol met ski, snowboard, wakeboard, MTB, BMX en skateboarden.... daar was Johnny 13 zeker bij zijn. Op zondag stond hij met zijn Blackmagic op het Spuiplein en bij de Hofvijver om al die dikke actie vast te leggen voor de volgende generatie.

Beats van the Passion Hifi via Soundcloud.com 

Kijk deze video podcast en subscribe via iTunes, YouTube of Instagram

Direct download: ibct355.mp4
Category:iboardcast -- posted at: 10:27pm CET
Comments[0]

Voor het 2015 seizoen van iboardcast was Johnny 13 nog niet op een Nederlands paintball veld geweest. Amsterdam Heat had een goede zomer achter de rug en versloeg ondertussen, met moeite, alle teams in de hoogste divisie van de NPL. Wij waren toch wel benieuwd of Heat zich ook dit jaar weer het beste paintball team van Nederland mocht noemen. Daarom stond Johnny 13 algelopen zondag op het veld van the ART OF PAINT in Spijkenisse. Hoe brengt Amsterdam Heat er in Pro Divisie van the Millennium vanaf David?

Beats van the Passion Hifi via Soundcloud.com -- https://twitter.com/Passion_HiFi

Direct download: ibct354.mp4
Category:iboardcast -- posted at: 1:58pm CET
Comments[0]

In 2014 kwam de Dew Tour voor het eerst naar Nederland. Dit jaar was het dus tijd voor de tweede editie. Op een afgeladen Museumplein (er was namelijk ook de Uitmarkt) stond een gloed nieuw skateboard parkcour gebouwd door het team van Skatepark Amsterdam. Alle winnaars van de Europese Dew Tour voorronden waren naar Amsterdam gevlogen om te kijken wie er de beste Europese amateur skateboarder van dit moment is. Wij vroegen aan Sean Malto, pro skateboarder voor Mountain Dew, wie hij dacht wie er ging winnen.

Kijk deze video podcast en subscribe via iTunes, YouTube of Instagram

Direct download: ibct353.mp4
Category:iSkateboard -- posted at: 6:36pm CET
Comments[0]

Wie al een tijdje naar iboardcast kijkt weet dat de dikste wakeboard wedstrijd van het jaar de Liquid Force Railbattle is. Elk jaar bouwt Niels Naber van Burnside Constructions een dikke rail. Niet alleen de beste wakeboarders van uit Nederland battlen op de setup, maar ook steeds meer buitenlandse riders weten deze rail te vinden.

Na de wedstrijd praten we nog even met Niels na over de rail opbouw van dit jaar en heeft Johnny 13 een korte chat met Maxine Sapulette, de winnaar bij de vrouwen.

 

Meer info op http://www.iboardcast.com

http://www.maxinesapulette.com

http://www.burnsidecablepark.nl

http://www.liquidforce.com

Direct download: IBCT352.mp4
Category:iWakeboard -- posted at: 9:01pm CET
Comments[0]

Sick Longboardshop organiseerde in Scheveningen aan het Zwarte Pad een Downhill skateboard sessie. James Kelly‚Äč en Liam Morgan, pro team riders bij Arbor Skateboardsan en Caliber Trucks waren naar Nederland toe gekomen om mee te rijden met de 150 Nederlandse rijders. Johnny 13 was ook naar Scheveningen gekomen om deze twee mannen wat vragen te stellen. 

Als je benieuwd bent naar de downhill sessie van James en Liam kijk dan eens naar de video Grade op het Arbor YouTube kanaal.

Direct download: ibct351.mp4
Category:iSkateboard -- posted at: 1:53pm CET
Comments[0]

Klassieker in de boardport scene: de Burnside Open Kampioenschappen of wel de BOK 2015. Alle grote wakeboard helden waren naar Burnside Cablepark gekomen en mee te varen in deze eerste stop van de Liquid Force wakeboard tour. Het thema dit jaar was Hill Billy Style. Dus trek je cowboy laarsen maar aan, trek en blik bier open en steek de fik in die BBQ. Johnny13 was er bij en schoot deze video.

 

Original Music artist: The Bodybags – Paranoid — Music available on tribeofnoise.com

Direct download: ibct350.mp4
Category:iWakeboard -- posted at: 9:04pm CET
Comments[0]