Sick Longboardshop organiseerde in Scheveningen aan het Zwarte Pad een Downhill skateboard sessie. James Kelly‚Äč en Liam Morgan, pro team riders bij Arbor Skateboardsan en Caliber Trucks waren naar Nederland toe gekomen om mee te rijden met de 150 Nederlandse rijders. Johnny 13 was ook naar Scheveningen gekomen om deze twee mannen wat vragen te stellen. 

Als je benieuwd bent naar de downhill sessie van James en Liam kijk dan eens naar de video Grade op het Arbor YouTube kanaal.

Direct download: ibct351.mp4
Category:iSkateboard -- posted at: 11:53 AM
Comments[0]

Klassieker in de boardport scene: de Burnside Open Kampioenschappen of wel de BOK 2015. Alle grote wakeboard helden waren naar Burnside Cablepark gekomen en mee te varen in deze eerste stop van de Liquid Force wakeboard tour. Het thema dit jaar was Hill Billy Style. Dus trek je cowboy laarsen maar aan, trek en blik bier open en steek de fik in die BBQ. Johnny13 was er bij en schoot deze video.

 

Original Music artist: The Bodybags – Paranoid — Music available on tribeofnoise.com

Direct download: ibct350.mp4
Category:iWakeboard -- posted at: 7:04 PM
Comments[0]

De 2e stop van het NK Windsurfen 2015 was op de Grevelingendam in Zeeland. Heallas was er op zaterdag te weinig wind en kkon er niet gevaren worden. 

Zondag stond er meer dan genoeg wind voor een slalom wedstrijd. Wie pakt die eerste winst?

 

Beats by Hasenchat Music -- www.hasenchat.net

Direct download: NKWindsurfStop2.mp4
Category:Funsporttour -- posted at: 6:56 PM
Comments[0]

Helaas wil het met het mooie zomer weer nog niet echt lukken. Als gevolg daarvan zijn er ook nog niet zo heel veel wakeboard events bij ons in de feed verschenen. Gelukkig organiseerden de mannen van Infamous BNA een Summer Bash bij Waterski Zeumeren. Dit was voor ons een mooi moment om die kant op te rijden een eens een praatje te maken met Bjorn van der Does. Eén van de mannen achter the Infamous BNA. en Christian van den Berg van Waterski Zeumeren.

 

 

Beats van the Passion Hifi via Soundcloud.com https://twitter.com/Passion_HiFi

Direct download: ibct349.mp4
Category:iWakeboard -- posted at: 2:00 PM
Comments[0]

De Fruit to Go Funsporttour is in volle gang. Voor het NK Kiteboarden was de caravaan neergestreken op het strand van Workum. Samen met de host van het event, Erik Daalder kijken wij terug op een dag met mooi weer, harde wind en vette actie.

 

Muziek van Hasenchat Music via www.hasenchat.net

Direct download: NKKite2015-1.mp4
Category:iboardcast -- posted at: 10:00 AM
Comments[0]

Elk jaar, zo vlak voor de zomer, organiseert We are Orange Juice een BMX Street jam waarbij zo veel mogelijk BMX riders dwars door de stad rijden. Er werd gefietst van street spot naar street spot. Vans had dit jaar voor een doos met prijzen gezorgd en deze werden weggegeven aan de rider die op de spot de beste truc maakte.

Dit jaar was de start in de Bijlmer om via het Museumplein te eindigen bij de Marnixbowl. Daar stond de BBQ al klaar.

Als je wilt weten hoe het voelt om met meer dan 200 BMX'ers door Amsterdam te rijden, moet je zeker deze video bekijken.

 

Muziek van the Passion Hifi via Soundcloud.com https://twitter.com/Passion_HiFi

Direct download: ibct348.mp4
Category:iBMX -- posted at: 10:45 AM
Comments[0]

Tijden de Kiteboard Open vond er een stop van de https://www.facebook.com/euroskimcup European Skimboarding Cup plaats. De beste skimboarders uit Europa waren naar het strand van Noordwijk gekomen om mee te doen aan deze stop.

Mees Oostdijk van de Dutch Skimboard Association had samen met de mensen van Skim Guru de wedstrijd georganiseerd. Johnny 13 was naar Noordwijk toegekomen om deze verse actiesport op video vast te leggen.

Muziek van the Passion Hifi via Soundcloud.com

Direct download: ibct347.mp4
Category:iboardcast -- posted at: 8:39 PM
Comments[0]

De plek om nieuw skateboard talent te spotten is wel de Broekies Cup bij Burnside in Deventer. Wij waren er al bij in 2006 toen mannen zoals Jelle Maatman en Nassim Guammaz op het punt stonden door te breken. Vandaag zij het mannen zoals Bodien Kagenaar, Julius Carli, Mano Wolf en Kay Niemeijer die de sterren van de hemel skaten. De top 3 skaters mogen meteen meedoen met de final van het NK Skateboarden voor junioren in Pier 15 op 6 september 2015.

 

Doe jij de volgende ronde ook mee? 10 Mei, Nimma Kids wedstrijd in Waalhalla Skatepark in Nijmegen.

 

 

Muziek van the Passion Hifi via Soundcloud.com https://twitter.com/Passion_HiFi

Direct download: ibct346.mp4
Category:iSkateboard -- posted at: 7:54 PM
Comments[0]

Het weer is dit jaar dominante factor tijdens dit NK Snowboard en Freeski. Gister ging de Half Pipe wedstrijd niet door en vandaag stond de reuzen slalom op het programma. Boven op de berg stond er windkracht 8 en sneeuwde het. Zal het vandaag wel lukken om de wedstrijd te rijden.

Mis geen elke video van het NK. Like onze Facebook pagina.

Direct download: ibct345.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 8:03 PM
Comments[0]

Op dag 1 van het NK Snowboard Freeski stond Erik Daalder, event host, klaar voor de half pipe wedstrijd. Het was mooi weer en er lag genoeg sneeuw. Alles aanwezig om snel van start te gaan. Toch?

Intro Beats by The Passion HiFi via Soundcloud.com

Mis geen elke video van het NK. Like onze Facebook pagina.

Direct download: ibct343.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 4:17 PM
Comments[0]