De afgelopen weken is het niet echt gelukt om er op uit te gaan een nieuwe video's te maken. Gelukkig kon ik afgelopen zondag naar skatepark 2.0 rijden voor een rondje game of skate.

Direct download: ISKB374-GoS.mp4
Category:iSkateboard -- posted at: 9:09pm CEST
Comments[0]

3 Jaar geleden waren wij voor het eerst bij een winch sessie van de Wiching Dutchman. Dus toen wij hoorden dat zij op de Hiswa stonden met een nieuw winch Systeem wisten wij het meteen. Dit was het moment voor een tweede sessie.
De Wiching Dutchmen hebben samen met Trektouw Winches een nieuwe winch ontworpen. Een winche waarmee je heen en terug kan varen. Stijn Hofstee verteld er meer over.

De winche zelf aan het werk zien? Kom dan naar de wakeboard sessie tijdens de Urban Sports Week.

Muziek STOP the Time van General Jabbah

Direct download: ibct373.mp4
Category:iWakeboard -- posted at: 4:22pm CEST
Comments[0]

Het was weer tijd voor de skateboard wedstrijd van het jaar: Vans Shopriot 2016. 21 Teams stonden er dit jaar klaar in Skatepark Burnside om mee te doen aan de moeder van alle team battles. Maar er is maar plek voor 1 team om naar de Eropese finale te gaan en die € 1000,- mee naar huis te nemen. Welk team pakt die eerste plek. Sparky, Manus of toch weer Burnside….

Muziek van the Wavers // Three Minutes to Escape - Jamendo Royalty Free Music

Direct download: IBCT372.mp4
Category:iSkateboard -- posted at: 3:38pm CEST
Comments[0]

Op de derde dag van het NK Snowboard en Freeski in Laax, stonden de snowboarders en freeskiers klaar om te vliegen. Op het programma stond vandaag BIG AIR. Gelukkig stond er niet zoveel wind als voorspelt was dus de riders konden er helemaal voor gaan. Pakt Steve Krijbolder zijn derde goude plak?

Direct download: ibct370.mp4
Category:general -- posted at: 3:33pm CEST
Comments[0]

Op de derde dag van het NK Snowboard en Freeski in Laax, stonden de snowboarders en freeskiers klaar om te vliegen. Op het programma stond vandaag BIG AIR. Gelukkig stond er niet zoveel wind als voorspelt was dus de riders konden er helemaal voor gaan. Pakt Steve Krijbolder zijn derde goude plak?

Direct download: ibct369.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 3:30pm CEST
Comments[0]

Op de eerste dag van het NK Snowboard en Freeski stond Slope Style op het programma. Er stond een stevige bries in het Snowpark in Laax. Met name de riders die de pro line namen hadden hier last van. Steve Krijbolder nam het zekere voor het onzekere en koos voor de midium kickers. Een verstandige keuze.

Kijk voor meer informatie, foto’s en alle uitslagen op www.snowboard.nl of op www.snowchamps.nl

Direct download: SlopeStyle.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 9:49pm CEST
Comments[0]

Er is maar één echte borstelbaan klassieker. De snowboard en Freeski wedstrijd  de Battle of the Slopes. Sind 2009 komen wij al op deze wedstrijd en in al die jaren is er heel wat veranderd. 

Direct download: IBCT367.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 7:37pm CEST
Comments[0]

Als je staat te filmen op heel veel action sports events dan leer je niet alleen de boarders kennen maar ook de vaders en de moeders. Elk weekend trekken zij er ook weer op uit om met hun zoon of dochter naar de verschillende snow-, skate- of wakeboard events te gaan. De ouders van de wintersport atleten hebben het zwaar. Elke week 900 kilometer rijden om zoon (of dochter) lief mee te laten doen aan een snowboard of ski wedstrijd. Johnny 13 was benieuwd naar hun verhaal en gaf ze deze keer een plek voor de camera.

Verse footage van de Chill and Destroy wedstrijd in Nesselwang en de beats komen van the Passion Hifi

Direct download: ibct366.mp4
Category:general -- posted at: 4:51pm CEST
Comments[0]

Op Valentijnsdag waren een grote groep skateboarders uit Nederlands en België naar skatepark Ladybird, Tilburg gekomen. Voor de vriendschappelijke wedstrijd België tegen Nederland 2016. In de voorrondes werd er bepaald welke 11 rijders het vaderland mochten vertegenwoordigen. Bij de vorige editie waren de Nederlanders er voor het eerst met de winst vandoor gegaan dus de Belgen waren op een revanche uit. Welke coach kiest het beste team, wie gaat er winnen? Nederland of België?

Muziek van the Jingle Punks - Don’t Hate Me 
Gevonden op YouTube Music for Videos

Kijk deze video podcast en subscribe via iTunes, YouTube of Instagram

Direct download: ibct365.mp4
Category:iSkateboard -- posted at: 12:45pm CEST
Comments[0]

Op zaterdag 30 januari was er de tweede tourstop van de Chill and Destroy Tour 2016. Snowboarders vanuit Europa waren naar het Snowpark in Nesselwang gekomen. Een grote groep Nederlandse riders waren naar de Duitse Alpen gereden om mee te doen met deze wedstrijd. Kunnen de onze boarders die eerste plek pakken?

Beats by HasenChat Music

Direct download: IBCT364.mp4
Category:iSnowboard -- posted at: 2:39pm CEST
Comments[0]